Zuid Holland

www.isfdelft.nl/ 

Het ISF is een samenwerkingsverband van elf Delftse geloofsgemeenschappen (10 kerken en 1 moskee), die het als hun taak zien om de medemens in nood de helpende hand te bieden.
----
https://www.stichtingmim.nl/ 

Het MiM biedt praktische hulp bij vragen op het gebied van werk, zorg, inkomen en sociale wetgeving. De stichting helpt de cliënt bij het invullen van alle soorten aanvragen, alsmede het opstellen van mails, brieven en bezwaarschriften. Ook verstrekt het MiM informatie over diverse zaken waar mensen in hun dagelijks leven mee te maken krijgen en tracht het MiM hiermee de zelfredzaamheid van de klant te bevorderen.
----
https://www.rotterdampas.nl/ 

Gratis naar de film, het zwembad, de Euromast en Spido. Stap zo vaak je maar wilt gratis binnen bij bijna alle musea in Rotterdam, Den Haag en Delft.
----
https://www.delft.nl/vrije-tijd/delftpas/ 
----
https://dierenvoedselbank-dbd.webnode.nl/over-ons/ 

Wij helpen in een deel van Gelderland( O.a. Dieren, Doetinchem, Huissen, Doornenburg, Ulft, Zevenaar, Laag Soeren, Velp , Rheden, Arnhem) en Zuid-Holland(o.a. Delft en Den Haag) baasjes van huisdieren met een ondersteunend dierenvoedselpakket, een pakket wat voor nu 1x per maand gehaald mag worden na eerst een email te sturen naar ons mailadres of te reageren op ons facebook bericht
----
https://stichtingobaf.nl/wat-doen-wij/ 

Gemeente Molenlanden
----
https://volkskracht.nl/.../Stichting-Bekker.../Doelstelling/ 
Stichting Bekker-la Bastide-Fonds heeft ten doel het verlenen van financiële steun aan individuele personen in de regio Amsterdam of Rotterdam die buiten hun schuld in financiële problemen zijn geraakt, aanvragen gaan via bemiddeling van het maatschappelijk werk.
----
https://www.stichtingaltijdfeest.nl/ 

Voor kinderen uit gezinnen die het zich niet kunnen veroorloven om voor hun jarige kind een kinderfeestje te organiseren biedt Stichting Altijd Feest de mogelijkheid om hen wel een verjaardagsfeestje te geven. Barendrecht
----
http://www.stichtingcapellewerkt.nl/noodfonds/ 

De stichting verstrekt acute financiële hulp aan inwoners van Capelle aan den IJssel.
----
https://urgentenodendelft.nl/ 

Stichting Urgente Noden Delft en omgeving wil dat hulp in nood niet van toeval afhankelijk is. We vinden dat alle inwoners van Delft, Midden-Delfland, Pijnacker-Nootdorp en Lansingerland deel moeten kunnen nemen aan de samenleving en dat niemand buiten de boot mag vallen. Delft, Midden-Delfland, Pijnacker-Nootdorp, Lansingerland
----
https://geefhetdordt.nl/ 

Zet je oude spullen niet bij het grofvuil, maar Geef het door! Dordrecht
----
http://www.noodfondsmaassluis.nl/ 

Maassluis
----
http://amargi.nl/ 

Den Haag
----
Gooi niet weg waar je een ander nog blij mee kunt maken! Heb je nog kleding, schoenen, speelgoed, ander textiel, huishoudelijke artikelen, decoratie…? Je kunt dit inleveren bij de weggeefwinkel. Of wat moois komen uitkiezen bij Buurthuis De Bühne. Iedere maandag en woensdag van 13.00 uur en 15.00 uur is de Weggeefwinkel open.
https://www.facebook.com/weggeefwinkelgouda/ 

Gouda
----
De gemeente Rotterdam stelt het jeugdtegoed beschikbaar voor Rotterdamse gezinnen met een kleine beurs. Het jeugdtegoed wordt naar leeftijd uitgekeerd. Het tegoed wordt gestort op de Rotterdampas van uw kind. Het jeugdtegoed is te besteden bij de aangesloten winkels en in het openbaar vervoer. Op deze site leest u alles over hoe het jeugdtegoed werkt. Als uw kind in 2020 recht heeft op het jeugdtegoed, dan ontvangt u voor 12 maart een brief van de gemeente. Heeft u op 12 maart nog geen brief ontvangen en voldoet uw kind wel aan de voorwaarden? Dan kunt u vanaf 12 maart HIER het jeugdtegoed aanvragen.
www.jeugdtegoed.nl 
----
https://www.stichtinglotje.nl/ 

Den Haag Voor bijvoorbeeld een bed of andere noodzakelijke dingen
----
www.volwassenenfonds.nl 

voor 18 tot 23 jaar sport en cultuur Rotterdam 😃
----
https://www.mait010.nl/ 

Voor inwoners van Rotterdam
----
https://www.facebook.com/groups/2768748326680477 

Rotterdam
----
https://ooievaarspas.nl/ 

Den Haag, Leidschendam-Voorburg en Rijswijk
----
https://www.reekversteeghstichting.nl/ 

Rotterdam
----
https://www.woej.nl/ 

Leidschendam Voorburg
----
http://www.kledingbankzoetermeer.nl/ 

Zoetermeer
----
https://stichtingisaakendeschittering.nl/ 
----
https://www.vakantiebankdelft.nl/ 

Delft
----
https://www.blijegift.nl/ 

Krimpen ad lek
----
http://dierenvoedselbank.org/ 

Haaglanden
----
https://www.fondsdbl.nl/Welkom/ 

Rijnmond Drechtsteden
----
https://www.meedoeninrotterdam.nl/ouders/wat-aan-te-vragen/ 

Rotterdam
----
https://lets-schiedam.nl/ 

Schiedam
----
https://www.fbnr.nl/ 

Rotterdam
----
https://www.elkkinddoetmee.nl/ 
----
https://vanravesteynfonds.nl/ 

Het Van Ravesteyn Fonds is een lokaal fonds, bestemd voor de inwoners van Leidschendam en Stompwijk.
----
https://ngelm.nl/ 

Stichting Niet Graag een Lege Maag zorgt voor een boterham voor alle kinderen op school die geen lunch meekrijgen. Haar missie is voltooid wanneer er geen kind op school meer honger heeft.
----
https://www.facebook.com/stdierenvoedselbankdgb/ 

Den Haag Stichting Dierenvoedselbank De Gevulde Buikjes zet zich in om dieren, waarvan de/het baasje(s), het even wat minder hebben, te ondersteunen in het onderhouden van de levensbehoefte.
----
https://socialefondsendenhaag.nl/ 

Ondanks alle goede voorzieningen van onze welvaartsmaatschappij zijn er veel mensen die in een uitzichtloze financiële situatie zijn geraakt. Voor die mensen zet Sociale Fondsen Den Haag zich in.
----
https://www.leergelddenhaag.nl/

Schoolgaande kinderen uit gezinnen met een minimuminkomen hebben vaak geen computer, kunnen geen sportspullen aanschaffen of een muziekinstrument en hebben vaak geen fiets. Schoolmaterialen en ouderbijdragen, excursies en werkweken vormen een probleem. Voor veel kinderen is de hulp van Leergeld onmisbaar. Als een kind niet kan deelnemen dreigt sociale uitsluiting. Dit is nadelig voor de betrokken kinderen maar net zo goed voor de samenleving.
----
https://www.declubvan4.nl/ 

Den haag
----
https://sunkrimpenerwaard.nl/ 

Krimpenerwaard SUN helpt indivuele huishoudens die te maken krijgen met urgente financiele nood , waarvoor op dat moment geen andere voorliggende voorziening beschikbaar is. Wij helpen als andere loketten gesloten blijven, hulp in de vorm van een financiele bijdrage via ons Noodfonds en/of een renteloze lening via ons Sociaal Leenfonds.
----
https://www.kledingbank-dordrecht.nl/ 

De kledingbank is een stichting met als doel het doorgeven van goede herbruikbare kleding aan mensen die het hard nodig hebben, maar dit niet (meer) kunnen betalen.
----
https://www.leergelddrechtsteden.nl/ 

Leergeld vindt...
Dat álle kinderen moeten kunnen deelnemen aan activiteiten binnen en buiten de school.
----
http://sundrechtsteden.nl/ 

In de Drechtsteden, d.w.z. in de plaatsen Alblasserdam, Dordrecht, Hardinxveld-Giessendam, Heerjansdam, Hendrik-Ido-Ambacht, Papendrecht, Sliedrecht en Zwijndrecht, kunnen mensen te maken krijgen met bijzondere financiële omstandigheden of urgente financiële noden
----
https://dierensteun6.webnode.nl/ 

Drechtsteden
----
https://stichtinganders.nl/ 

Amstelland Rotterdam Drechtsteden Eindhoven
----
https://www.inloophuisdeparaplu.nl/kinderkledingbank/ 

Rotterdam

-----

www.sunwaterweg.nl

Een aanvraag bij SUN Waterweg kan alleen worden gedaan door een professionele hulp- of zorgverlener voor inwoners van Maassluis, Vlaardingen of Schiedam.

-----

https://sunzoetermeer.nl/ 

Zoetermeer 

Maak een Gratis Website met JouwWeb