Drenthe

www.wensstichtingdrenthe.nl 

Sinds 2006 vervullen wij de allerliefste wensen van kinderen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Zo zijn wij er voor kinderen die ziek zijn, voor kinderen die opgroeien in moeilijke omstandigheden en/of voor kinderen die al jong mantelzorger zijn. 

----

www.wijruilenengevenweg.nl 

Wij zijn een maatschappelijk platform waar mensen spullen kunnen inbrengen, halen en ruilen tegen andere goederen. We zijn een platform wat opstaat voor mensen die net buiten alle regels vallen, zoals de voedselbank of net buiten de minimaregeling. Als je een steuntje nodig hebt voor voedsel, kleding of andere zaken, kun je dat aan ons voorleggen en helpen wij je verder. 

----

www.hazewinkelfonds.nl 

Het Hazewinkelfonds helpt mensen uit Groningen en Drenthe in financiële nood door eenmalige schenkingen

----

www.stichtingminimahulp.nl 

Armoede is overal ter wereld,ook in Nederland, misschien ook wel bij u in de straat. Veel mensen die onder de armoedegrens leven lopen daar niet mee te koop. Vaak valt het aan de buitenkant niet af te lezen maar wist u dat er nog steeds kinderen zijn die niet iedere dag een warme maaltijd krijgen? Dat er kinderen zijn die soms zonder ontbijt naar school gaan? Dat er mensen zijn die onder bewindvoering staan maar soms een aantal dagen zonder geld en eten zitten omdat de bewindvoerder geen weekgeld heeft overgemaakt?

----

https://www.sungroningendrenthe.nl/ 

Stichting Urgente Noden (SUN) Groningen en Drenthe wil dat hulp in nood niet van toeval afhankelijk is. We vinden dat alle Groningse en Drentse burgers deel moeten kunnen nemen aan de samenleving en dat niemand buiten de boot mag vallen.

Maak een Gratis Website met JouwWeb