Noord Brabant

www.netjesgekleed.nl/ 

Stichting Netjes gekleed is een liefdadigheid Stichting die het mogelijk maakt goede bruikbare kleding en schoenen weg te geven aan inwoners van Valkenswaard, Cranendonck en Heeze-Leende die (tijdelijk) de financiële middelen niet hebben om deze zelf aan te schaffen. 

****

https://www.sandiastichting.nl/  

De Sandia Stichting is een goed doel stichting met een particulier fonds. Het heeft als doel jeugdige personen en/of gezinnen te ondersteunen, op het gebied van opvoeding, onderwijs, opleiding en vorming, als voor hen op momend van aanvraag geen andere vorm van ondersteuning mogelijk is.

****

https://www.destrohalm.nl/ 

Stichting De Strohalm Waalwijk biedt hulp aan gezinnen met minderjarige kinderen in de gemeente Waalwijk, die door welke oorzaak ook onder het bestaansminimum leven

****

https://www.kipenapiekinderfeestjes.nl/  

De Stichting Kip en Apie Kinderfeestjes is een initiatief van Hilde Bruning. De stichting stelt zich ten doel om kinderen in de leeftijd van 4 tot 12 (basisschool leeftijd) van gezinnen die in een financieel benarde positieve verkeren een kinderfeest te geven.

****

https://www.hartvoorminima.nl/  

Stichting Hart voor Minima helpt sinds november 2014 mensen die in armoede leven te ondersteunen door het aanbieden van producten behorend tot de eerste levensbehoeften. Denk hierbij aan verse producten welke geleverd worden door een Supermarkt , brood van een Bakker en artikelen uit donaties van producten van Bedrijven.

****

https://www.stichtingspeeljemee.nl/ 

Stichting Speel je mee vindt dat ieder (klein)kind het verdient om een feestje te kunnen vieren en daar hoort natuurlijk een cadeautje bij! En ook al is speelgoed geen eerste levensbehoefte, voor de ontwikkeling van een kind is speelgoed heel belangrijk. Wij ondersteunen (groot)ouders met financiële moeilijkheden, na doorverwijzing, met het geven van een cadeautje voor hun (klein)kinderen tot en met 12 jaar.

****

https://www.actioma.nl/ /

Actioma staat open voor (samenwerking met) andere organisaties en instellingen die actief betrokken zijn bij het doen van onderzoek en het uitvoeren van ontwikkelingswerk met betrekking tot vraagstukken van uitsluiting en achterstelling en het mobiliseren van vrijwilligers daarop.

****

https://www.stichtingmensdiernood.nl/  

Voor mensen die financieel in nood zijn, is een behandeling van hun zieke huisdier onbetaalbaar. Daarom laten zij noodzakelijke hulp vaak achterwege. Dit gaat ten koste van de gezondheid van het dier en het welzijn van de eigenaar/het gezin. Een dier is immers van onschatbare waarde! Het biedt vrolijkheid, troost, kameraadschap. En door het ontmoeten van anderen, via hun huisdier, haalt het mensen die eenzaam zijn uit hun sociale isolement.

****

https://www.metelkaaross.com/  

Met Elkaar, Oss tegen armoede
Met Elkaar zet zich in voor de grote groep mensen die in de armoede of schuldenproblematiek zitten. Door het opzetten van activiteiten en het participeren in projecten leveren wij een positieve bijdrage aan het bestrijden van het probleem.

****

https://www.deboodschappenmand.nl/  

De Boodschappenmand Valkenswaard heeft het bestrijden van (verborgen) armoede als hoofddoel. Een ander doel is het tegengaan van verspilling. We verstrekken voedsel aan diegenen die tijdelijk een netto-besteedbaar inkomen hebben onder vastgestelde normen. Het voedsel dat gratis door producenten, winkels en particulieren ter beschikking wordt gesteld, heeft de uiterste houdbaarheidsdatum nog niet bereikt en wordt eerlijk verdeeld onder mensen die er recht op hebben.

****

 

Maak een Gratis Website met JouwWeb