Gelderland

https://vromen-gravelijn.nl 

De stichting heeft als doel om financiële steun te verstrekken aan particulieren die in de Gemeente Doetinchem wonen en in behoeftige omstandigheden verkeren of dreigen te geraken. Jaarlijks stelt de stichting een bedrag vast dat kan worden besteed aan inwoners van Doetinchem, die om een financiële bijdrage vragen.

----

https://www.dullertsstichting.nl 

‘Helpen waar hulp nodig is’ dat is sinds jaar en dag het doel van de Dullertsstichting. Wij helpen inwoners van Arnhem en omgeving die geen of weinig financiële armslag hebben. Mensen voor wie aanvullende hulp min of meer noodzakelijk is om mee te kunnen draaien in de samenleving. Denk aan ouderen die hun kapotte wasmachine of koelkast niet kunnen vervangen, gezinnen die hun versleten matrassen of bedden niet kunnen vernieuwen, kinderen die een schoolkamp dreigen mis te lopen of moeders die geen uitzet voor hun op komst zijnde baby kunnen kopen.

----

http://www.cromhoutstichting.nl/index-e.htm 

Op dit moment proberen wij hulp te verlenen aan inwoners vande gemeente Brummen die in financiële problemen verkeren en geen beroep kunnen doen op andere instanties.Onze hulp zal nooit bestaan uit een directe gift, maar altijd uiteen concrete, éénmalige of tijdelijke ondersteuning.

----

www.stichtingmaximaalvoordeminima.nl 

Stichting Maximaal voor de Minima verzorgt inloopavonden & organiseert Nijmegen Connect. Stichting Maximaal voor de Minima verzorgt inloopavonden & organiseert van Dag voor de Minima.

----

www.stichtinghelpelkaar.nl 

Stichting Help Elkaar biedt in de regio West Betuwe en omstreken diegenen die door (financiële) tegenslag rond de armoedegrens leven (minima, ZZP’ers, statushouders, AOW’ers, etc.) een laagdrempelige mogelijkheid tot sociaal contact, activiteiten, alsmede hulp in de eerste levensbehoeften.

----

https://www.verborgenarmoedenunspeet.nl 

Stichting Verborgen Armoede Nunspeet is een burgerinitiatief, opgezet in 2014 door Nunspeters om mede-inwoners van de gehele gemeente Nunspeet die in stille armoede leven een steuntje in de rug te geven.

----

https://www.stichtingfeestneus.nl 

Voor veel bijstandsgezinnen is vieren van de verjaardag financieel lastig, zeker daar waar de verjaardag aan het einde van de maand valt. Ook de traktatie in de klas en een partijtje geven of er naar toegaan is vaak niet mogelijk en juist op deze leeftijd wil je als kind niet uit de boot vallen.

----

https://www.stichtinghelpinghandsgeldermalsen.nl 

SOMS ZIT HET EVEN NIET MEE...JE BENT JE WERK KWIJTGERAAKT OF JE HEBT AL JARENLANG EEN UITKERING. DAN HOUDT JE EIGENLIJK NIETS OVER OM KLEDING VOOR JEZELF EN OF JOUW GEZIN TE KOPEN. 5 JAAR GELEDEN ZIJN WIJ DOORDAT WIJ HET EIGENLIJK ZELF NODIG HADDEN EEN GROEP BEGONNEN OP FACEBOOK. WIJ ZAMELEN KLEDING IN EN GEVEN DEZE WEER DOOR !

----

https://www.stichtinguitdebrand.nl 

Wij komen op voor de armen in Nederland. Wij helpen ze daar waar nodig en verwijzen ze naar de juiste instanties, tevens ondersteunen wij hun met kleine goederen,kleding,dierenvoeding een luisterend oor en indien nodig met een levensmiddelen pakket (als we dit hebben of de financiën er voor zijn) enzovoort.

----

https://www.gratis2dekansje.nl 

Soms gebeurt het dat de thuissituatie ongewild zijn weerslag heeft op de kinderen. Door gezinnen met kinderen te helpen proberen wij van hun huis weer een thuis te maken. Wij ondersteunen deze gezinnen met huisraad, kleding en speelgoed.

----

https://www.minimanna.nl 

Stichting Mini Manna is een zelfstandige sociale onderneming die in 2007 in Doetinchem is opgericht om een grote groep inwoners met onvoldoende inkomen om rond te komen, te ondersteunen.

----

https://www.bakkersweeshuis.nl 

Er werd een groot aantal financiële ondersteuningen verleend zowel binnen als buiten Nederland. Alle ondersteuningen werden gedaan op basis van een begroting en verantwoording achteraf van de juiste besteding van de ondersteuning. Het aantal binnenlandse aanvragen neemt sterk toe.

----

https://www.bwhzutphen.nl/doelstelling.html 

het verlenen van geldelijk bijdragen in de kosten van verzorging, opvoeding en onderricht van wezen en halfwezen in de gemeente Zutphen of aanliggende gemeenten.-Daarnaast heeft de stichting ten doel het verlenen van hulp in elke vorm aan Zutphense of uit de gemeente Zutphen afkomstige jongeren, ter bevordering van hun lichamelijke, geestelijke, cultureel en/of maatschappelijk welzijn.

----

https://www.speelstoet.nl 

Bij Speelstoet kunnen kinderen drie keer per jaar gratis (tweedehands) speelgoed uitzoeken.

----

Https://dierenvoedselbank-dbd.webnode.nl 

----

http://www.formulierenbrigadenijmegen.nl/  Nijmegen

----

https://koppelswoe.nl/  Formulieren Brigade Epe

----

https://www.stichtingdehelpendekracht.nl/ 

----

https://www.nicolaibroederschap.nl/ 

---

http://www.bwhzutphen.nl/index.htm 

---

https://www.facebook.com/groups/150990642203821/  

Veur Dinxper – Deur Dinxper is ren vrijwilligers groep die belangeloos gezinnen en mensen helpen in de minima met brood, groente en fruit. Ook hebben ze elk jaar Sinterklaas acties, speelgoed voor gezinnen die zelf geen cadeautjes kunnen kopen en kerst pakketten.geen lidmaatschap of aanvraag nodig. Voor iedereen in dinxperlo en omgeving.

----

https://www.facebook.com/hipzonderknipdinxperloendewijdeomgeving/

Hip zonder knip. Hier kun je kleding inleveren en omruilen voor nieuwe kleding. In Dinxperlo in het cultuurhuis elke Dinsdag en Donderdag. Geen lidmaatschap of aanvraag nodig

----

Maak een Gratis Website met JouwWeb